de MO-zaak

Accountmanager Sociaal Domein (m/v)

De MO-zaak is op zoek naar twee nieuwe collega’s in de functie van

Accountmanager Sociaal Domein (m/v)

Regio Noord-Oost Nederland (1 fte) Regio West-Nederland (1 fte)

De MO-zaak is expert op het gebied van Wmo, Jeugd, Beschermd wonen, Bezwaar & beroep, Opleidingen en Cliëntondersteuning. We bieden dienstverlening aan gemeenten, wijkteams en zorgaanbieders bij het succesvol implementeren en uitvoeren van hun strategie en beleid. Dat doen we door te faciliteren in de afstemming van kennis, werkprocessen en ICT-systemen. Onze professionals helpen o.a. bij het inrichten van het iWmo/iJw berichtenverkeer, het uitvoeren van herindicatieprojecten en het overnemen van (delen van) de reguliere werkzaamheden. Onze dienstverlening is onafhankelijk en deskundig, en met oog voor de mens achter de regels. Wij houden van een praktische aanpak, waarbij ondernemerschap, hart voor de publieke sector en een drang om complexe processen overzichtelijk en werkbaar te maken centraal staan. Deze werkwijze en een ruime portfolio aan bewezen diensten maakt ons tot de ideale partner. Sinds de overheid de decentralisatie in het Sociaal Domein (Zorg, Jeugd en Werk & Inkomen) heeft geëffectueerd, staan gemeenten en zorgaanbieders voor een enorme uitdaging. De ingrijpende veranderingen vragen deskundige begeleiding om deze transitie tot een goed eindresultaat te brengen.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Sociaal Domein beschik je over expertise en een netwerk bij gemeenten op het gebied van het Sociaal Domein. Je haalt nieuwe klanten binnen en legt en onderhoudt contact met prospects (op het niveau van Hoofd Bedrijfsvoering). Je signaleert kansen in de markt en volgt marktontwikkelingen op. Tevens denk je mee en lever je een belangrijke bijdrage aan commerciële acties en strategieën. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: -het acquireren van nieuwe accounts en het genereren en opvolgen van leads; -het uitvoeren van cross- en upselling en relatiebeheer van bestaande klanten; -het geven van presentaties en demonstraties; -het voeren van contractonderhandelingen en afsluiten van overeenkomsten; -het schrijven van offertes en voorbereiden van aanbestedingen; -het realiseren van sales targets.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Meerdere jaren relevante werkervaring binnen de Lokale Overheid, Zorg of Welzijn;
  • Kennis van de cultuur en processen bij gemeenten;
  • Kennis van het Sociaal Domein, waaronder de Wmo;
  • Ervaring met projecten binnen het Sociaal Domein en Zorg;
  • Kennis van geautomatiseerde processen en ICT-systemen;
  • Een prettige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
  • De volgende persoonskenmerken: commerciële slagkracht, klantgericht, resultaatgericht, oplossingsgericht, verantwoordelijk en (organisatie)sensitief;
  • Woonachtig in de regio Noord-Oost Nederland of West-Nederland en bereidheid om te reizen.

 

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij de MO-zaak betekent kiezen voor flexibiliteit, ondernemerschap en betrokkenheid bij sociaal maatschappelijke opdrachten. We bieden ruimte om je werk en tijd zelf te organiseren en veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de afgesproken kaders. We sparren graag om onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en om elkaar scherp te houden. De lijnen zijn kort en we houden van heldere communicatie en afspraken. We bieden een dienstverband bij de MO-zaak, goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, auto van de zaak, laptop en telefoon.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en denk je een aanwinst te zijn voor de MO-zaak? E-mail dan je CV met een motivatie/toelichting naar Colette Luimes (HRM).

E-mailadres: colette@thoroconsultancy.nl.

Kijk ook op onze website: www.mozaak.nl

Werken bij

Dynamische organisatie

Werken bij de MO-zaak is werken bij een ondernemende en flexibele speler in het sociaal domein. En diezelfde ondernemingszin en flexibiliteit vragen we van onze medewerkers. Of je nu een vast contract hebt of via een van onze partners op een MO-zaak-project bent gedetacheerd. Of je nu werkt als adviseur voor Wmo en Jeugd of als klantmanager op het gebied van de Participatiewet.

Blijvend in ontwikkeling
Wil je het verschil maken voor onze opdrachtgevers en heb je oog en oor voor elke cliënt? En wil je continu worden uitgedaagd jezelf te ontwikkelen en eis je vrijheid mét bijbehorende verantwoordelijkheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

We zoeken je
Op beleids- en uitvoerend niveau zoeken we steeds wetenschappelijk en hbo-geschoolde collega’s en voor administratieve ondersteuning en projectactiviteiten kunnen we altijd mbo’ers gebruiken.

Mail je cv en motivatie naar onze HR-manager marcella.elbertsen@mozaak.nl.