de MO-zaak

Wmo & Wlz

Wmo, Wlz, Zvw en Participatiewet
Verandering lijkt de enige constante in het sociaal domein, de ontwikkelingen in wet- en regelgeving volgen elkaar razendsnel op. Kennis en kunde van uw medewerkers moeten daardoor voortdurend up-to-date zijn, bovendien moeten zij kunnen anticiperen op veranderingen. Dat vraagt nogal wat van uw organisatie. De MO-zaak biedt uitkomst.

Expertisecentrum
Omdat we al zo lang ervaring hebben in het sociaal domein, kunt u ons op alle niveaus inzetten. Als expertisecentrum ontwikkelen we onszelf voortdurend en groeien we mee met de veranderingen in het vakgebied. We kennen de wet- en regelgeving op ons duimpje en volgen de ontwikkelingen nauwgezet: waarover praat ‘Den Haag’ en welke hervormingen kunt u verwachten?

Nauwelijks bezwaren
We voeren keukentafelgesprekken, doen toegangsbepaling en herbeoordelingen, geven sociaal-medisch advies en staan u bij in bezwaar- of beroepzaken. Hoewel u van dat laatste opvallend weinig last zult hebben wanneer wij de klus projectmatig voor u uitvoeren of onze medewerkers bij u gedetacheerd zijn: gemiddeld twee procent bezwaar bij de overwegend slechtnieuwsgesprekken bij herbeoordeling van de verschillende bestaande indicaties. Dat komt doordat we altijd oor en oog hebben voor de persoonlijke situatie van de cliënt. We weten waar we het over hebben én we gebruiken een motiverende gesprekstechniek. Een methode die onze afdeling Opleidingen uw medewerkers ook kan leren.
Door die combinatie van expertises zien veel gemeenten in ons een ideale partner voor de ontwikkeling en implementatie van beleid.

Meer weten? Mail naar algemeen@mozaak.nl.

Bekijk hier onze case.

Bekijk hier onze case.