de MO-zaak

Detachering

Extra handen, extra kennis
Loopt uw werkproces niet zoals u zou willen of moet nieuw beleid worden geïmplementeerd? Als expertisecentrum leveren wij interim-specialisten om dit soort klussen te klaren. Onder leiding en toezicht van uw eigen teammanager of als project: we zorgen ervoor dat de zaak op rolletjes loopt en uw uitvoeringsmedewerkers maximaal succesvol kunnen zijn.

Het team achter de professional
U heeft niet alleen de beschikking over de kennis en kunde van deze éne MO-zaakprofessional. Onze gedetacheerde medewerker vaart zo nodig op de ondersteuning van onze interne vraagbaak, waarin naast senior-consulenten en juristen ook een kwaliteitsmedewerker, procesmanager, arts en businessanalist zitting hebben.

Zo werkt het
Na een intakegesprek maken we werkafspraken op maat. Dankzij tussentijdse evaluaties houden we gezamenlijk vinger aan de pols en monitoren we de resultaten. Waar nodig voeren we tijdig de capaciteit op of af.
Besteedt u de werkzaamheden liever als project uit? Klik hier voor meer informatie over onze projectmatige aanpak die u volledig ontzorgt en uw interne organisatie ontlast.

Meer weten? Mail naar algemeen@mozaak.nl.