de MO-zaak

Jeugd

Grip op de jeugd
Door samenvoeging van verschillende wetten is het sociaal domein Jeugd er voor gemeenten niet eenvoudiger op geworden. Gelukkig maken al die veranderingen voor de
MO-zaak nauwelijks uit: we indiceerden al toen de AWBZ nog bestond, werkten altijd al samen met Jeugdzorg en herindiceren en toetsing zijn voor ons gesneden koek. Met onze partners Yacht en het Kenniscentrum Wmo denken we mee over uw jeugdbeleid, of trainen we uw medewerkers in alles wat met de nieuwe Jeugdwet te maken heeft. Of maken we dit ingewikkelde onderwerp inzichtelijk met lezingen en workshops.

Wij ontzorgen u
Laat u Jeugd liever over aan specialisten? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Al onze adviseurs zijn BIG-geregistreerd of zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister. Zij voeren de toegangsbepaling Jeugd probleemloos voor u uit of doen de herindicaties. Op projectbasis ontzorgen we u volledig, maar u kunt ook op uurbasis of in de vorm van detachering een beroep op ons doen. En met of zonder de administratieve afhandeling, net wat u wilt. We helpen u graag uw backoffice-processen vorm te geven, zodat u grip heeft op de jeugd.

Meer weten? Mail naar algemeen@mozaak.nl.

bekijk hier onze case.

#jeugdhulp tweets