de MO-zaak

De MO-zaak en opleidings- en trainingsinstituut STOC

De MO-zaak en opleidings- en trainingsinstituut STOC bieden een complete leergang onafhankelijk cliëntondersteuner. Centraal in het programma staan:

  • Brede algemene kennis verwerven van de nieuwe wetgeving.
  • Kennis verwerven van ziektebeelden in relatie tot beperkingen die tot hulpvragen leiden.
  • Interview- en oplossingsgerichte gesprekstechnieken (triage) met cliënten aanleren.
  • De kernbegrippen zelfredzaamheid, eigen kracht en samenwerking praktisch leren vertalen.
  • Leren van andere professionals en ervaring uitwisselen met de studiegroep.

Op maandag 28 november geven wij een proefcollege in Bunnik. Bij voldoende animo start de opleiding van tien dagen op dinsdag 10 januari 2017. Voor meer informatie of aanmelding, kunt u mailen naar algemeen@mozaak.nl of bellen naar 088- 101 700.

Nieuwe website

We groeien
Het sociaal domein verandert voortdurend, de MO-zaak verandert mee. Wmo, Wlz, Participatiewet, ze hebben voor ons geen geheimen. We onderscheiden ons door mee te groeien met de ontwikkelingen in onze branche, zodat we onze opdrachtgevers adequaat en up-to-date kunnen ondersteunen. Logisch dus dat steeds meer gemeenten, zorgaanbieders en wijkteams ons weten te vinden en dat onze portfolio gestaag groeit.

Onze diensten beoordeeld
Al die ontwikkelingen vroegen om een nieuwe, eigentijdse website. Eentje waarin u gemakkelijk navigeert en snel ziet hoe we u van dienst kunnen zijn. Met aansprekende voorbeelden en beoordelingen van opdrachtgevers voor wie we eerder aan de slag gingen. Want uiteindelijk bepaalt de klant of we ons werk goed doen.

Tweets van @deMOzaak